Tuotesarjat

Yksilöityä ihonhoitoa tarpeisiisi

Exuviance

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA).

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.


Tutkitusti tehokasta ihonhoitoa

iS CLINICAL

Innovative Skincare® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka parantavat tuotteiden käyttäjien fyysistä ja henkistä hyvinvointia ympäri maailman. Yrityksen tuotteet noudattavat korkeimpia mahdollisia eettisiä periaatteita ja hyödyntävät ihon terveyteen liittyvää tiedettä hoitaessaan kuluttajan ihoa yksilöllisesti. Merkin jälleenmyyjät ovat terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa jokaista tuotteiden käyttäjää juuri hänen iholleen sopivan ihonhoito-ohjelman.

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.


Ihonhoidon uusi aikakausi

Janssen Cosmetics

Janssen Cosmeticsin ihon- ja vartalonhoidontuotteet edustavat uutta ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa ihonhoidossa sekä nykyaikaisen innovatiivisia ihonhoitotuotteiden tekniikkaa.

Janssen Cosmetics -tuotteissa yhdistyvät lääkkeiden, yrttien, meren ja uuden sukupolven kasviperäisten bioteknologian mahdollistamat hoitomenetelmät, jotka ovat ympäristön kannalta turvallisia ja tehokkaita ihonhoidossa, vahingoittamatta niiden luonnollista tasapainoa.

Janssen Cosmeticsin innovatiivisen ihonhoitotuotevalikoiman olemassaolon teki mahdolliseksi saksalaisen biologi-farmakologi Roland Sacherin menestyksekäs tutkimustyö. Janssen Cosmetics on ainutlaatuinen ammattikäyttöön ja kotihoitoon kehitetty ihonhoitosarja.


Täsmähoitoa jaloille

CCS Professional

Foot by CCS Professional -tuotesarja sisältää jalkojenhoitotuotteita niin pehmeille jaloille kuin enemmän hoitoa vaativille kuiville, karheille ja halkeileville jaloille ja kantapäille. CCS Meritähti -tuotteet auttavat pitämään jalkojen ihon joustavana, pehmeänä ja hyvännäköisenä.

Tuotteet valmistetaan Ruotsissa. Kaikki käytetyt raaka-aineet on valittu huolella ja ne käyvät läpi vaativan laadunvalvonnan. Tuotteet on testattu ilman eläinkokeita, ne eivät ärsytä ihoa eivätkä sisällä väriaineita.


Todellinen vallankumous kauneuden maailmassa

Yumi™Lashes & Yumi™Brows

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Käsittely sopii myös herkille silmille. Tavallisen ripsiä taivuttavan ripsipermanentin sijaan keratiinipohjainen Yumi-käsittely taivuttaa ripsiä ylöspäin ja tekee niistä pidemmän ja tuuheamman näköiset.

Yumi™Brows kulmien laminointi on uutuus, joka tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa kulmakarvoja luonnollisesti. Menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kyse ei ole pelkästään muotoilusta ja värjäyksestä, vaan kyseessä on todellinen kulmia hellivä syvähoito.


Ripsienhoitoaine, joka syntyi rakkaudesta

Revitalash

”Vuonna 2006 yrityksemme lanseerasi ensimmäisen tuotteensa: ainutlaatuisen ripsienhoitoaineen, joka luotiin erästä hyvin erityislaatuista naista ajatellen. RevitaLash® Cosmeticsia ei olisi olemassa ilman rakasta vaimoani Gayleä ja minun haluani auttaa häntä tuntemaan itsensä kauniiksi hänen taistellessaan urheasti rintasyöpää vastaan. Rakkauden inspiroiman alkuperäisen tuotteemme lisäksi olemme luoneet kokonaisen sarjan tuotteita, jotka korostavat jokaisen naisen luonnollista kauneutta ja sisäistä hehkua.” – Tr. Michael Brinkenhoff

RevitaLash® Cosmetics on vuosien ajan toiminut edelläkävijänä ripsienkaunistamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistajana. Ensiluokkaisia tuotteita myydään ympäri maailmaa jo yli 60 maassa. Yritykselle hyväntekeväisyys on tärkeää ja heidän Pysyvästi Pinkki-lupauksensa takaa, että osuus kaikista RevitaLash-tuotteiden myyntituotoista ohjataan aina rintasyöpätutkimushankkeisiin.


Lumoava meikki jokaiseen tilaisuuteen

ARTDECO

ARTDECO sisältää suuren valikoiman erilaisia meikkituotteita, joiden avulla voit luoda täydellisen lookin: kermaiset huulipunat ja -kiillot vietteleviin huuliin; tyylikkäät luomivärit, rajauskynät ja ripsivärit sädehtiviin silmiin; meikkivoiteet, peitevärit ja poskipunat kaikille ihosävyille; kynsilakat ja -tuotteet intensiivisille ja laadukkaille kynsille.

ARTDECO-meikit tarjoavat kiehtovan valikoiman värejä – klassisista sävyistä uusimpiin trendeihin. ARTDECOn avulla sinulle loihditaan juuri tilaisuuteen sopiva meikki: lumoavaan iltajuhlaan, hienovarainen ja tyylikäs meikki töihin tai luonnollinen ja sädehtivä meikki arkeen.

ARTDECO on enemmän kuin vain kosmetiikkamerkki – se yhdistelee useita kokoelmia yhdeksi ainutlaatuisella tavalla. ARTDECOn menestyksen salaisuutena on keskittyä kaikkien naisten yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin laadusta tinkimättä.


Ammattimainen tapa poistaa ihokarvoja

Alexandria Professional

Sokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua hieman alle puolen sentinkin pituiset ihokarvat. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Sokeri ei ole kuumaa, joten se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä. Sokeri on 100%:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.


Raikkaat ja kevyet kädet ihanilla tuoksuilla

Ranskan Provencessa on valmistettu Marseille-saippuaa jo vuodesta 1370 alkaen. Compagnie de Provencen Terra-sarjan oliiviöljypohjaiset saippuat ja käsivoiteet jättävät kädet raikkaiksi ja kevyen tuntuisiksi ilman rasvaista tunnetta.

Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia väriaineita, hajusteita eikä eläinrasvoja. Ne eivät sisällä parabeeneja. Runsaasti eri tuoksuvaihtoehtoja.