Medikaaliset kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.

Kenelle HydraFacial -kasvohoito sopii?

Hydrafacial sopii kaikkiin iho-ongelmiin ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Hoito on turvallinen eikä vaadi toipumisaikaa. Hoidosta on hyötyä:

  • Rasvaiseen + tukkeutuneeseen ihoon
  • Suurentuneisiin ihohuokosiin
  • Ihon rakenteen parantamiseen
  • Ihon kirkkauteen
  • Auringon aiheuttamat ihomuutokset, pigmenttihäiriöt tai epätasainen ihonväri
  • Ryppyihin ja juonteisiin
  • Ihon kiinteyden ja kimmoisuuden puutteeseen, kuivaan ihoon

Ensimmäinen hoitokerta kannattaa varata noin kuukautta ennen tärkeitä juhlia tai tapahtumaa, sillä epäpuhtauksia määrä ihossa saattaa lisääntyä hoidon jälkeen. Se on kuitenkin normaalia, sillä iho jatkaa puhdistautumista ja uusiutumista hoidon jälkeen.

HydraFacial™ Signature –kasvohoito 95€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää
musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™ Clarifying –kasvohoito 130€

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla.

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito 150€

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla.

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito 150€

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla.

HydraFacial™ Platinum –kasvohoito 195€

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa tehostetaan LED-valokäsittelyllä.


HydraFacial -kasvohoitoon voi yhdistää ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän LED-valohoidon tai kasvojen nestekiertoa elvyttävän ja turvotusta poistavan lymfaterapian.

LED-valohoito 30€
Koneellinen lymfahieronta 30€

Virkistä silmänympärysihoasi ja huuliasi

Täydennä HydraFacial-hoitoasi lisäämällä siihen HydraFacial Perk Lip -hoito huulien ihon hoitoon ja HydraFacial Perk Eye -hoito silmänympärysalueen ihon hoitoon, joita ei HydraFacial-hoidoissa normaalisti hoideta. Nämä virkistävät hoidot puhdistavat hellästi ja kosteuttavat kasvojesi herkimpiä ihoalueita.

Perk eye 40€
Perk lip 36€

Mikroneulaus 105€

Varaa aika hemmotteluun