Kasvohoidot

EXUVIANCE BASIC-KASVOHOITO 60€

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

EXUVIANCE CLASSIC-KASVOHOITO 80€

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, PHA-kuorinnan, mekaanisen / koneellisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

EXUVIANCE LUXUSKASVOHOITO 95€

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, PHA-kuorinnan, hieronnan, kultanaamion, silmänympärysnaamion, seerumin ja hoitovoiteet.

EXUVIANCE RASVAISEN JA AKNEIHON HOITO 65€

Syväpuhdistava hoito epäpuhtaalle akneiholle. Sisältää alkupuhdistuksen, 15% mantelihappo + 20-30% AHA-kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

LISÄHINNASTA: BOOSTERI (TUPLAA PHA-KUORINNAN TEHON) 10€
LISÄHINNASTA: SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO 10€
LISÄHINNASTA: KULTANAAMIO 10€

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 70€

Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.

ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS 65€

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion ja loppuhoitovoiteet.

NUORISOKASVOHOITO ALLE 16-VUOTIAALLE 57€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuhoitovoiteet ja ihonhoidon ohjauksen.

HIPSUTTELU-KASVOHOITO ALLE 13-VUOTIAALLE 45€

Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan ja loppuhoitovoiteet.

TIMANTTIHIONTA 65€

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, naamion ja loppuhoitovoiteet.

KIRKASTAVA VITAFORCE C-VITAMIN ERIKOISKASVOHOITO 80€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan joko aineella tai timantti- / ultraäänilaitteella, C-vitamiiniseerumin, hieronnan, Acerola C-vitamiiniokluusionaamion ja loppuhoitovoiteet.

MATURE SKIN – IKÄÄNTYVÄN IHON LUXUSKASVOHOITO 95€

Sisältää alkupuhdistuksen, thermopeel-kuorinnan, tehoampullin, hieronnan, silmänympärysihon ampullin, erikoiskasvonaamion kasvoille ja Mature Skin -loppuhoitovoiteet.

RENTOUTTAVA KASVOHOITO 85€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen, ampullin, pitkän kasvo-niska-hartia-decoltee-pää -hieronnan sekä kulmien muotoilun.

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 65€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, ampullin, kosteuttavan peel-off -naamion sekä loppuhoitovoiteet.


CARETECH HYDROGEN -LAITEHOITO 100€

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Sisältää alkupuhdistuksen, laitehoidon ja hoitovoiteen.


SELÄN IHOPUHDISTUS 50€

Selän alueen ihonpuhdistuksessa keskitytään poistamaan epäpuhtauksia selän alueelta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ja/tai koneellisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytetään Janssen- tai Exuviance-sarjan tuotteita. Käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Varaa aika hemmotteluun